Rekisteriseloste – markkinointirekisteri

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukaisesti

1. Rekisterinpitäjä

Recommended Finland Oy,

Fredrikinkatu 51–53 B, 00100 Helsinki

puh. +358 9 4154 2211

2. Rekisteriasiat

Vastaamme viiden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

3. Rekisterin nimi

Recommended Finland Oy:n markkinointirekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen rakentaminen ja kehittäminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely viestintään liittyviin tarkoituksiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Markkinointirekisteri voi sisältää seuraavan tiedot henkilöstä:

  • Nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero
  • Yritys, henkilön asema, yrityksen osoitetiedot
  • Kontaktointiajankohdat

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja lisätään rekisteriin henkilön annettua siihen kirjallisesti luvan esimerkiksi uutiskirjetilauksen tai verkossa täytetyn lomakkeen kautta.

Käytämme verkkosivuillamme ns. cookie-toimintoa eli evästeitä. Evästeiden avulla keräämme ja analysoimme muun muassa seuraavia tietoja reco.fi-verkkosivuilla käyvistä henkilöistä:

  • selaintyyppi
  • käyttöjärjestelmä
  • sivut, joilla henkilö on käynyt

Jos et halua hyväksyä evästeitä, voit muuttaa selaimesi selainasetuksia. Huomaa, että Recommended Finland katsoo sinun hyväksyneen evästeiden käytön, ellet poista niitä käytöstä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Recommended Finland Oy ei luovuta henkilötietoja eteenpäin, paitsi viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja poistetaan henkilön niin edellyttäessä tai markkinointitarpeen päättymisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

10. Kielto-oikeus

Henkilöllä on oikeus kieltää tietojensa käsittely.

© 2018 Recommended Finland I Rekisteriseloste