Haluatko kohdata asiakkaasi tavalla, joka saa heidät suosittelemaan teitä? Me haluamme – nimemmekin kertoo sen jo. Olemme Recommended – tai tuttavallisesti ihan vain Reco.

Autamme B2B-yrityksiä menestymään. Teemme sen toteuttamalla eheitä markkinoinnin, asiakaspalvelun ja viestinnän kokonaisuuksia. Osana maailmanlaajuista E3-verkostoa meillä on vahva osaaminen myös kansainvälisestä ympäristöstä.

Julkisen sektorin organisaatioiden on sitoutettava hallinnon muut toimijat sekä pystyttävä saavuttamaan kansalaiset valituista kohderyhmistä mahdollisimman tehokkaasti. Avullamme teet onnistunutta markkinointiviestintää, jolla saadaan aikaan vaikuttavuutta yksittäisten ihmisten lisäksi koko yhteiskunnan tasolla.

Moniportainen päätöksenteko, tietointensiiviset tuotteet ja palvelut sekä vaativat ja monitahoiset kohdeyleisöt. Kuulostaako tutulta? Hienoa, aloitetaan yhteistyö.

Tutustu töihimme

Lue blogista lisää ajatuksiamme

Palvelut

Konsultointi

Edistääkö yrityksesi tai yhteisösi markkinointiviestintä strategisia tavoitteitanne? Entä lunastaako henkilöstö brändilupauksenne? Haastamme rohkeasti nykyiset ajatukset ja toimintatavat, jotta voimme yhdessä rakentaa aitoon asiakasymmärrykseen perustuvia markkinointiviestinnän toimenpiteitä. Avullamme teet valintoja, joihin voit luottaa pitkälläkin tähtäimellä.

Design

Visuaalinen suunnittelu haastaa, puhuttelee, mutta saa myös asiat tuntumaan helpoilta. Vaikuttava design ei ole ”musta tuntuu” -juttu, vaan perusteltu kokonaisuus kaikissa valituissa kanavissa. Visuaalisuuden ohella myös onnistuneet palvelut, sisällöt ja asiakaskokemus edellyttävät muotoilua.

Viestintä ja sisällöt

Tietääkö kohdeyleisösi, että olet olemassa? Meneekö sanomasi oikein perille? Jos tuotteesi tai palvelusi ovat monimutkaisia, kerromme niistä ymmärrettävästi ja juuri oikeissa kanavissa. Kun haluat saada aikaan pysyvän muistijäljen, palvella asiakkaitasi myös sisällöillä tai muuttaa ihmisten käyttäytymistä, autamme sinua viestinnän konseptoinnissa ja toteutuksessa.

Markkinointiviestinnän välineet

Kuinka tavoitat asiakkaasi tehokkaasti ja kerrot tarinasi ytimekkäästi? Väline voi olla video, esite, tapahtumaosallistuminen, sosiaalisen median sovellus tai kenties houkutteleva infografiikka. Luomme sinulle strategiaan pohjautuvat mainonnan konseptit ja monikanavaiset kampanjat aina yksittäiseen ratkaisuun asti.

Entä onko kanssanne helppo asioida verkossa, mobiilissa ja sosiaalisessa mediassa? Autamme muotoilemaan eheän asiakaskokemuksen kaikissa kanavissa.

Ota yhteyttä

Salla Halme
salla.halme@reco.fi
Puh. 0400 489 542

  • twitter
  • linkedin

Mikaela Berghem
mikaela.berghem@reco.fi
Puh. 0400 805 655

  • twitter
  • linkedin

Päivi Rikala
paivi.rikala@reco.fi
Puh. 050 568 8865

  • twitter
  • linkedin

Liisa Pitkänen
liisa.pitkanen@reco.fi
Puh. 050 567 1333

  • twitter
  • linkedin

Reco numeroina

ydintiimiä

recolaista

kouluarvosana palvelu­asenteestamme

presentoitua konseptia vuonna 2018

juotua kahvikupillista

© 2020 Recommended Finland Oy toimii nyt osana Valvetta | Rekisteriseloste